Skip links

Θοδωρής Τζούμας: Οι προσπάθειες εκφοβισμού της κοινωνίας δε θα περάσουν!

Η προσπάθεια εκφοβισμού των ανθρώπων που αγωνίζονται για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια για τις πράξεις του κ. Πλωμαρίτη, και γενικά για το ιστορικό του κατά την πολύχρονη θητεία του στη δημαρχία Σκιάθου, δε θα περάσει.

“Φαντασιοπληξία”, σίγουρα δεν είναι πως ο ταμίας του Δήμου, επί Δημαρχίας του κ. Πλωμαρίτη έχει καταδικαστεί για υπεξαίρεση 365.000, και σαν επικεφαλής είναι πολιτικά συνυπεύθυνος.

“Φαντασιοπληξία” δεν είναι ο καταλογισμός στον κ. Πλωμαρίτη, του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το 2006 ποσού 1.642.458 ευρώ.

“Φαντασιοπληξία”, δεν είναι ότι επί δημαρχίας του κ. Πλωμαρίτη κλάπηκε εγγυητική επιστολή από το αρχείο του Δημαρχείου.

Για τα παραπάνω έχουν γίνει τοποθετήσεις Δημοτικών Συμβούλων, με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο, στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Εμπιστευόμαστε την Ελληνική Δικαιοσύνη, και αναμένουμε να αποφανθεί, μέχρι τότε, και μιας και ο κ. Πλωμαρίτης ζητά και πάλι την ψήφο των συμπολιτών μας, καλείται να απαντήσει επιτέλους με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι με γενικότητες και ασάφειες.

Προτιμάει να κρύβεται πίσω από τον οχετό των ύβρεων που εξαπολύει εναντίων των προσώπων που σηκώνουν το βάρος να ενημερώσουν τον κόσμο υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του Δήμου και των πολιτών.

Συμβουλεύουμε τον κ. Πλωμαρίτη να σταματήσει να ασχολείται με τη ζωολογία και να ασχοληθεί με τη λύση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Σκιάθου τα οποία, όχι μόνο δεν μπόρεσε να λύσει όντας Δήμαρχος κοντά δέκα ολόκληρα χρόνια, αλλά και τα πολλαπλασίασε.

Για μια ακόμη φορά καταλήφθηκε από υβρεολογικό παραλήρημα και κατέβασε το επίπεδο της προεκλογικής εκστρατείας σε βαθμό που δεν ταιριάζει όχι μόνο σε Περιφερειακό Σύμβουλο, όχι μόνο σε υποψήφιο Δήμαρχο, αλλά ούτε σε κανέναν Σκιαθίτη.
Η συμπεριφορά βέβαια αυτή δείχνει το μέγεθος του πανικού στον οποίο βρίσκεται βλέποντας ότι θα είναι ο χαμένος των δημοτικών εκλογών.

Καταδικάζω κατηγορηματικά την απαράδεκτη και χυδαία επίθεση στην κα Μαρία Κανταράκια η οποία είναι πολίτης και δημότης της Σκιάθου φιλικά προσκείμενη στο συνδυασμό που είμαι επικεφαλής και προσφέρει ανιδιοτελώς τη βοήθειά της σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα στα πλαίσια του δημοκρατικού πολιτεύματος. Το ίδιο ακριβώς δικαίωμα ασκούν και οι δικοί σας φίλοι και υποψήφιοι.

Καταδικάζω κατηγορηματικά την επίθεση στην υποψήφια Σύμβουλο κα Πόπη Σαραντινού και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για υποψήφιους Συμβούλους του συνδυασμού που είμαι επικεφαλής.

Η κοινωνία της Σκιάθου, από τον επιχειρηματία, τον επιστήμονα, τον ψαρά, τον βιοπαλαιστή, τον αγρότη που αγωνίζεται με αξιοπρέπεια για το μεροκάματο, ντρέπεται για τη συμπεριφορά σας.

Με την απαράδεκτη αυτή δημόσια ανακοίνωσή σας, κ. Πλωμαρίτη αυτοδιαγράφεστε, από υποψήφιος Δήμαρχος στη συνείδηση των Σκιαθιτών.

Δεν αξίζει στους Σκιαθίτες Δήμαρχος με χυδαίο λόγο.

Για την επιλογή του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας, είμαι πραγματικά υπερήφανος. Ο συνδυασμός μας, αποτελείται στο σύνολό του, από ανθρώπους έντιμους, ακέραιους, επιτυχημένους, σύγχρονους, με συνέπεια λόγων και έργων, και καθαρά χέρια.

Είμαι αποφασισμένος να διεξάγω αυτό τον προεκλογικό αγώνα με ήθος και εντιμότητα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψω σε οποιονδήποτε πολιτικό αντίπαλο να συκοφαντεί εμένα και την ομάδα μου, και επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματος μου.

Στην επαφή που έχουμε κάθε μέρα με τους συμπολίτες μας, βλέπουμε πως μας εκτιμούν, μας αγαπούν και μας εμπιστεύονται, γιατί πιστεύουν ότι θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε τη Σκιάθο καλύτερη. Αυτό μας δίνει τη δύναμη να αγωνιστούμε με πάθος για τη νίκη σε αυτές τις εκλογές. Κι αυτό πιστεύουμε θα γίνει την πρώτη Κυριακή.

Θοδωρής Τζούμας
Υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου

Don`t copy text!