Skip links

Ο Θοδωρής Τζούμας απαντά στις ψευδείς δηλώσεις του κ. Πλωμαρίτη

Από το 2009, είχα την ευκαιρία να προσφέρω στον τόπο μου, και μέσα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Η Σκιάθος’. Στο διάστημα της προεδρίας μου, το έργο και η δράση των Μελών του ΔΣ του Συλλόγου, αναγνωρίσθηκε σε Ευρωπαϊκό, Εθνικό αλλά κυρίως σε τοπικό επίπεδο. Μέσα από συνεργασίες όπως με το Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο, Υπουργεία (Πολιτισμού, Περιβάλλοντος), την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Σκιάθου, φορείς, ιδρύματα, οργανώσεις, με όλους τους τοπικούς συλλόγους, ο Σύλλογος έκανε πράξη την εθελοντική προσφορά για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και της μοναδικής φύσης της Σκιάθου, την ανάπτυξη του τουρισμού, και την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων. Το έργο του Συλλόγου παρουσιάζεται αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.syllogos-skiathos.gr

Η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των μελών, ήταν πάντα σημαντική για την επίτευξη του έργου μας, και δεν ήταν τυχαία μιας και βασίστηκε σε μια σχέση εμπιστοσύνης, έτσι όσες προσπάθειες και να γίνουν για να σπιλωθεί το έργο του Συλλόγου, θα πέφτουν στο κενό.
Είναι τουλάχιστον λυπηρό, όσοι έχουν υποστηρίξει και χειροκροτήσει τις δράσεις μας, έχουν συνεργαστεί μαζί μας, τη δεδομένη στιγμή και μόνο, να προσπαθούν ανεπιτυχώς να σπιλώσουν το έργο μας.

Σχετικά με τον Σύλλογο: με την υπ. αριθ. 239/2005 απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου καταχωρείται ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Η Σκιάθος’, ως Σωματείο με αριθμό 1955 την 1-9-2005.

Ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου ήταν οι:
Ανδριτσοπούλου Μαρία, Γαρυφάλλου Ευστάθιος, Διολέττας Γεώργιος, Ζλατούδης Αθανάσιος, Ζωγράφος Άγις, Ηλιόπουλος Αναστάσιος, Κεφάλας Ιωάννης, Κονταράτος Αναστάσης, Κονταράτου Βαρβάρα, Κοντός Ιωάννης Λαμπαδάριος Στέφανος, Λαμπαδαρίου Ελένη, π. Άγγελος Λύσσαρης. Μαθηνός Μιχαήλ, Μαθηνού Άννα, Μαυρίκης Σπύρος, Μεϊμαρίδη Μάρα, Ορφανός Αλέξης, Παμπούκη Έφη, Παμπούκης Γέωργιος, Παπαδημητρίου Πηνελόπη, Παπαδήμος Μιχαήλ, Παρίσης Ιωάννης, Παύλου Αγαμέμνων, Παύλου Μαίρη, Πέππα Θέτις, Ποταμιάνου Φλερ, Ποταμιάνου Αικατερίνη, Πουλής Κώστας, Ροδίτου Αλεξία, Σκιαδά Ευαγγελία, Σκιαδάς Νίκος, Τασιόπουλος Απόστολος, Τσάμτσας Θεόδωρος, Τσάτσου Αλεξία, Τσεμπελής Πέτρος, Φιλαρέτου Αναστασία, Φροντιστού Μάτα, Φωτόπουλος Χρήστος, Χατζημιχάλη Χαϊντε, Χατζηφώτης Ιωάννης, Bentrup Walter, Buchanan Dunlop Helen, Buchanan Dunlop Richard, Callenfels Penelope, Callenfels Peter, Rothe Mechtiid, Theye Jutta, Von Elm Klaus. Ο Σύλλογος χρηματοδοτείται για τη δράση του από τα μέλη του, και στη διάθεσή του κάθε συμπολίτη μας είναι οι οικονομικοί απολογισμοί του.

Βεβαίως και κάνει λάθος ο κ. Πλωμαρίτης, ο οποιός και εκείνος ως Δήμαρχος και συνεργάτης επωφελήθηκε στο έπακρον από όλες τις θετικές για το νησί μας δράσεις, που έγιναν τα χρόνια αυτά.

Δέχομαι τη συγγνώμη του κ. Πλωμαρίτη.

Με την ευκαρία αυτή θα ήθελα να παρακαλέσω η προεκλογική εκστρατεία να μην χαρακτηριστεί από συμπεριφορές χαμηλού επιπέδου και κακοήθειες, να είναι έντιμη και πολιτισμένη, με άξονα την ενημέρωση των συμπολιτών μας για το πρόγραμμμα μας και το μέλλον του νησιού.

Don`t copy text!